Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

DERMATEST (Medical Research Company)


   Η εταιρία Dermatest ιδρύθηκε το 1978 στο Münster της Γερμανίας, από τον Dr. Werner Voss, εξειδικευμένο δερματολόγο, αλλεργιολόγο και αφροδισιολόγο, ο οποίος και την διευθύνει.

   Το επίκεντρο της είναι η ανάπτυξη πιστοποιημένων ιατρικών και δερματολογικών μεθόδων, σε σχέση με διεθνώς αναγνωρισμένες και εφαρμοσμένες μεθόδους αλλεργιολογίας. Η καθημερινή ενασχόληση και τριβή με τις νέες μεθόδους δερματολογίας, συνεπάγεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα στον τομέα των ερευνών γύρω από τα καλλυντικά. Για περισσότερα από 25 χρόνια, η Dermatest διενεργεί κλινικές δοκιμές σε καλλυντικά και φαρμακευτικά προϊόντα. Για την ακρίβεια, χρησιμοποιεί μία μεγάλη ποικιλία δοκιμών, ώστε να καθορίζει την αντοχή των προϊόντων και να ελέγχει την αποτελεσματικότητα των συστατικών των καλλυντικών.

     Παράλληλα, συνεργάζεται στενά με πολλούς ειδικευμένους ιατρούς. Για παράδειγμα, όσον αφορά τις δοκιμές του make-up ματιών, απευθύνεται σε οφθαλμολόγους, ενώ σχετικά με τις λευκαντικές αλοιφές δοντιών έχει στενή συνεργασία με οδοντίατρους.

     Επιπρόσθετα, η Dermatest εκτός του συνόλου των κλινικών δοκιμών, ασχολείται με παρουσιάσεις σχετικά με δερματολογικά θέματα, παρέχει μία πλήρη βιβλιογραφία των ερευνών της και τέλος εγγυάται τις αξιολογήσεις ασφαλείας, σύμφωνα με τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου